Tuesday, August 4, 2009

SJP welcomes twin girls!


I was going through Hello! mag tadi, tiba-tiba ternampak lah gambar kat atas ni. Comelnya baby-baby ni! Lepas tengok gambar, baru nak baca headline "Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick welcome twins!". Aik..bila masa pulak minah ni pregnant?

Harus baca lagi ni... Hmm...rupa-rupanya pakai Surrogate Mom aka Ibu Tumpang. Patutlah tak pernah nampak pun dia pregnant dalam gambar-gambar dia yang terkini! Macam dalam my entry before this, memang surrogate mom ni dah seakan menjadi trend di Hollywood. Nak jaga bentuk body agaknya. Tapi menurut SJP, she's been trying so hard to conceive naturally, tapi tak berjaya. Tu yang guna ibu tumpang tu. She had a son already before this. Apa-apa je lah SJP...janji bahagia!

Anyway, the baby girls Marion Loretta Elwell Broderick and Tabitha Hodge Broderick were born on June 23rd at an Ohio hospital. Best nyaaa kalau dapat twins!! Tapi perasan tak, artis-artis Hollywood ni macam senang je dapat twins. J.Lo ada twins, Ricky Martin ada, Angelina Jolie ada, Julia Roberts, Marcia Cross, Lisa-Marie Presley bla bla bla. Eh..artis kita pun ada yang dapat twins baru-baru ni! Tahniah Kak Ziana Zain. Best ye dapat one boy and one girl!!

8 comments:

rocky said...

Thanks for post. It’s really informative stuff.
I really like to read.Hope to learn a lot and have a nice experience here! my best regards guys!
--
rockymeet
--
seo jaipur--seo jaipur

Real Woman said...

rocky: thanks for reading!

SOHO Mama said...

Ziana Zain dpt twins? Wahh bagusnya! Tak tahu pun dia pregnant. Hollywood celebs ni makan ubat apa eh senang je dapat twins..tapi ok pulak they all tak poning kepalo jago twins :P

Real Woman said...

soho mama: yup ziana just got twins. Best kan! I think kan hollywood celebs ni buat ivf la to get twins. Ye lah duit diorang kan bnyk plus mmg tak payah pening2 kepala nak jaga baby lepas tu coz each baby ada assigned nannies!! Hehehehe

Cath J said...

eh ye ker?? ZZ dapat twins??? bahagiaaaa nyaaa.... dah lama tak dgr berita dia.. last terserempak kat IKEA tahun lepas!! kahakahkahaa..

Real Woman said...

cath j: ye la..nasib baik twins dia one boy and one girl. kalau dua dua boy, habis lah dia..coz previous kids dia kan dua dua pun boys!! hahahah..

:: vErde+hAzizi :: said...

erksss...i never knew shes pregnant??!??!
ishhhh must tell abang nie...coz die slalu kecoh he knows all the malaysian artist nye gossips nie...muahahahhahaha...

Real Woman said...

verde: hahahah tell him this time dia ketinggalanz sikit!! wah since when abang berminats dgn gossipz artis2 (tempatan??) ni??

Blog Widget by LinkWithin