Friday, August 28, 2009

Krispy Kreme on Air Asia! YEAYY!!!


Rasanya Air Asia lah syarikat penerbangan pertama di dunia ni yang menyediakan menu donut Krispy Kreme on board! Wahey!!

Baguslah Air Asia ni!

Harga untuk 2 biji donut RM7. Tapi bukan semua jenis Krispy Kreme ada dijual. Cuma 4 jenis ... Chocolate Iced Glazed, Glazed Chocolate Cake, Glazed Vanilla Cake dan Chocolate Peanut Butter. Aik, the famous Original Glaze tarak ka? Hmm...


So, kalau nak dapat 20% diskaun on the doughnuts, kena book awal-awal online. Oh ya..Donut-donut ni mula dijual bermula 1 September ni! Adios....

12 comments:

Lady of Leisure said...

whoho.. look yummy!
sayangnya nak balik kampung kat perlis takde epot..
kene drive gak..
kalau tak leh la try..

jane_doe3328 said...

penah order chicken burger for my son masa on board, giler sedap!!

me & hubby lak yang beriya mengabeskannya

Niza @ Anis said...

my family's favourite always nasi lemak pak nasser.hihi.but this time around,ade alternative to opt to this krispy kreme!!! =

Mimy Hamid said...

original glazed la sedap...haiyoo apada air asia...yang lelain tu manisssssssssss..mau kencing manis

iEfa said...

nyumieee bln 11 nk g lengkawi..bleh orderr..weee

Real Woman said...

lady: kat midvaley dgn berjaya times sq ada outlet krispy kreme bole try!

Real Woman said...

jane: air asia food mmg not bad at all! Price pun mmg 'not bad at all'! Eheheh

Real Woman said...

niza: nasi lemak pak nasser mesti order and donut pun mesti jugak as dessert! Hahahaha

Real Woman said...

mimy: tu la apasal la dia tak jual ori glaze tu. Jom mimy kita pegi mogok kat dpn ofis tony fernandez! Hehehe

Real Woman said...

iefa: order jgn tak order!

Mrs LVoe said...

my sis pun informed makanan dlm flight air asia is better than MAS

Real Woman said...

mrs lvoe: dulu dulu mas food ok..lately ni je yg hampeh sikit..nak cut cost la tu!

Blog Widget by LinkWithin