Tuesday, August 11, 2009

1.00am - JANGAN tidur malam ni!!!


Ingat tak my entry before this pasal Air Asia Sale? Ok, that Sale rupa-rupanya just for local flights...BUT for the International Flights Sale..akan start pukul 1.00am malam (ke pagi?) ni!!!

So, apa lagi, minum banyak-banyak Nescafe malam nanti, dan play vcd cerita hantu melayu, confirm takkan mengantuk! Eheheh.

Just to spice things up...ALL IN FARE (One Way) to London RM479, to Perth, Melbourne and Gold Coast RM149, Bangkok and Jakarta RM49 and many many more destinations. Since there's no Fuel Surcharge and Admin Fee, what you see is what you pay. Kalau return flight, just darab dua je la! Murah murah.

Oh ya..travelling period starts from 11th January to 31st July 2010!

Till then, Adios...

16 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

cehsssss...bru ingat nak racun u join i end of this year!!!
zamn it!
hmmmmmmmmmm menarik jugak travel middle of next yr kan kan kan...jom babe?!?!?!

Real Woman said...

apa lagi mlm ni u harus beli siap2 melbourne ticket tiap2 bulan fr jan to july? Okeh tak? Hehehe

:: || Mrs. Izwan || :: said...

i told my hubby about this. knowing him yang sangat takot dan phobia pada bombing la (sperti di bali) and recently H1N1 pulak, awal² dia dah reject! hmmmm alamat coti² Malaysia jek lah kami!! :(

ps: camna org nak gi haji ek dgn h1n1 ni? just wonder...

MommyCT said...

Arghhh! Tertekan!

Real Woman said...

mrs izwan: kat msia pun bnyk h1n1 tau!! Arghhh....

Real Woman said...

mommy ct: oh tidakkk jgn begitu!!

dillazag said...

thanks for the heads up, babe. i'll be up doing my report anyways..
agak timely, huh?
hihiihihihi

nampaknya kita tengok sapa yang kena!!!!! ;)

Mrs LVoe said...

aaarrrgghhh menci yea travel within jan-june. mmg x dpt la sha cuti2 obersi sob sob sob

[purple_clouds] said...

Wahhh... best nya! Good luck ok! I hope u'll get the tix u nak tu nanti... :)

Real Woman said...

dilla: argh i terbabas tido semalam! Pagi ni tak bole masuk website airasia pulak! Huhuhu

Real Woman said...

mrs lvoe: takpe sha next year sure diorang buat sale lg for travel end of year pulak!

Real Woman said...

purple: tertido la mlm tadi! Takpe kejap lg nk surf website diorang kalau tak hang lg!

jane_doe3328 said...

wah, jenjalan sakan :)

Real Woman said...

jane: tak dapat pun tiket!

Mimy Hamid said...

halamak beb ni..yg ada hbs zass kad kredit ni...lebam...tp time ni la nk coti2 yer dakkkk

Real Woman said...

hahahah...lebam mimi lebam!!

Blog Widget by LinkWithin