Friday, August 7, 2009

I won I won the BMW X6!!


Petang semalam ada orang telefon kata "I've won a BMW X6!"...at first ingatkan ada orang nak pekena ke apa...then he said "Do u remember that you've joined the American Express- This X6 Can Be Yours Competition last month? And we've chosen your slogan as the winner!"

Tergamam sekejap tak tahu nak lompat ke nak pengsan ke... Lepas tu apa yang mamat kat dalam telefon tu cakap macam dah tak berapa dengar je. Kelabu je pemandangan....


Lepas letak telefon, I cuba menjadi diri sendiri...masih lagi antara di alam nyata dan tidak. Perghhhh.... tercapai jugak cita-cita nak pakai kereta idaman! Dapat FREE pulak tu. Rezeki terpijak ni. Ehh...tapi kalau jual kereta ni, ambik cash pun bagus jugak. Buat apa bawak kereta besar-besar. Minyak mahal, nak parking susah, insurans lagi. Kalau tukar dengan cash, banyak benda boleh buat ni! Boleh pergi holiday, boleh shopping , boleh berenti kerja bla bla bla... Tiba-tiba, satu idea yang cukup baik menjelma.........

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

UWEKKKK...UWEEKKKKK Ya Allah... anak aku nak susu! Pukul berapa dah ni??!!!

Maka dengan tangisan itu jua lah, saya dikejutkan dari mimpi yang cukup indah itu. Nak 'kena' betul budak ni kacau daun sungguh!!!!!

14 comments:

:: || Mrs. Izwan || :: said...

Ha ha ha ha.. i baru nak excited. Mimpi rupanya. Baru nak jeles ngan u tau! Ha ha ha ha ha

:: vErde+hAzizi :: said...

GOTCHA!!!
muahahahahhahhahaaa!
bru nak loncat2 jugak...

zamnnnnnn it!!!

Real Woman said...

mrs izwan : hahaha i lg excited tau ..dlm mimpi i tu la!!

Real Woman said...

verde : muahahaha..tapi kalau betul la kan...isshhh...kalau kalau...

Shopaholic Mama said...

cheh cheh, like real lah you describe it!

But dont you wish yr baby tak nangis dulu, at least kasi you collect, duduk & drive the beemer from KL to Melaka pun best gak!

Real Woman said...

Sm : MMG pun!! or at least kasi i cash out and hv a spree dulu ke kan??? hehehehe

Cath J said...

Aku dah nak tumpang gembira tadi ... chessss.....

Tapi harap2 jadi kenyataan lah yer.. ^_^

Real Woman said...

cath j: doa doa lah jadi kenyataan satu hari nanti. Tapi agaknya by that time sure kereta ni pun dah masuk kategori antik!

Along said...

Hello...bikin org excited je!! Hahaha...what a dream. I've had the same kind also, tapi menang rumah. Best..siap panggil Eric Leong tolong hiaskan. Hahaha, memang mimpi kaw2 punya.

Real Woman said...

along: hahahahah are u sure it's not eric leong yg u mimpikan?? Itu baru la KAW! Hahahahahahah

Nurhayati said...

cet baru nak wish congratss.. skali mimpi daaaaa hihi
eh takpe mula2 mimpi, pasni confirm real.. =)

Real Woman said...

yati : entahlah..rasanya takkan jadi real kot..mahal gila la kereta ni!! tapi agaknya lagi 20 tahun, time kereta ni harga bawah RM100k mungkinlah kot. tapi by then, sure dah tak selera tgk kereta ni! heheheh

jellyna said...

cissssss!

Real Woman said...

jellyna: heheheheh jangan marah nanti cepat tua!!

Blog Widget by LinkWithin