Monday, June 22, 2009

Gisele Bundchen's Pregnant



Why do i want to put this story as my entry? Simple. Because i love Gisele. I think she's the most beautiful supermodel in this world. Perfecto. She has the body to die for, she's the richest supermodel in the world and now she's pregnant!

Tak ramai selebriti barat yang nak menempuh fasa 'mangandung dan melahirkan' ni sebab bagi mereka bila dah beranak mesti bentuk badan akan lari! Dan sekarang ni semacam dah menjadi satu trend menggunakan 'surrogate mom' atau ibu tumpang untuk melahirkan zuriat mereka. Senang agaknya, tak payah pening kepala dengan morning sickness, dengan kaki bengkak masa pregnant, dengan muka kembang etc. Cukup 9 bulan terus dapat zuriat - instant! Ish..ish..ish..



Gisele with Hubby, Tom Brady

Tapi bila Gisele umum that she's pregnant, terkejut juga lah sebab orang secantik dia, yang mana tubuh badannya adalah masa depan kerjayanya, sanggup melalui fasa yang digeruni celebs lain (ramai wanita kat Malaysia sekarang ni pun takut pregnant, nak jaga body kononnya)! So women, selagi boleh beranak tu beranaklah, kerana anak tu adalah anugerah tuhan yang tak ternilai harganya! (Lepas beranak baru kita pikir pasal body ok?) :) Till then, Adios...


4 comments:

Lovely Mommy... said...

ah, really? shes pregnant! wow! ya la, its true... myb i shld just stop worrying becoming XL permenantly and start my 2nd project! ahaks...

Real Woman said...

oh c'mon sue..you're far far far from being XL!! so..yes..you should start thinking about the '2nd project' soon! hehehe

SOHO Mama said...

Baru beberapa mlm tadi tengok kat channel 712 ada Giselle..about her and this guy kot, who was an ex of a Hollywood actress..

Wah tak sangka ye dia pregnant. Heidi Klum pun, kan? Why izzit that they just look good even when they're pregnant..?

Sue, ok tu boleh lah start projek no. 2 skrg hee hee..I pulak, 6 mths after giving birth to Armand (no. 3), I was under my pre-pregnancy weight..takde maid and all kot. But my joy was short-lived when I *ter* got pregnant again when he was 8 mths old. Now Zuleyka is 1yo and I still have 3kg to lose :(

Real Woman said...

Soho mama : Not sure about Heidi Klum tapi really these celebs kadang2 can get back their figure in 2 weeks or less! Mcm Angelina Jolie, Nicole Kidman etc. I think the trick here, is not to gain so much during pregnancy which sadly...i cant do!!!! Hellppp...And what is 3kg...pejam celik pejam celik hilang la tu! hehehe

Blog Widget by LinkWithin