Monday, August 10, 2009

AIR ASIA SALE punya pasal.....


......maka saya adalah amat mengantuk sekali hari ini. Nak menunggu countdown SALE start pukul 12am tengah malam semalam punya pasal.

3 hari sebelum tu dapat e-mail from Air Asia mengatakan yang tepat 12am 10 Ogos, diorang akan buat satu SALE 'better than FREE seats' dan ada 3,000,000 seats up for grab! Fuhh...dengan ayat begitu, mahu tak gigih tunggu sampai pukul 12 semalam! Dan tepat pukul 12am, masuk website AirAsia dengan penuh berkobar-kobarnya..... tiba-tiba, system hang la pulak! Grrrr......

So, tadi check kat website diorang, cuma ada local flights je yang on SALE. Maybe international flights belum lagi kot. Ok lah nak pergi snooze..tak larat nak bukak mata dah.

Till then, Adios...

22 comments:

Anonymous said...

ok

SOHO Mama said...

Sungguh rajin u tunggu..! Kalau I..huihhh hampeh.

MommyCT said...

salam, ada sales lagi ke..isk ingatkan sale yg b4 this dah cukup cun...

jellyna said...

kol 12 am 10 Aug 09 - jellyna is krohhhhingg! ehehehe

jane_doe3328 said...

wah rajinnyer tunggu :)

Real Woman said...

anon: ok? :)

Real Woman said...

soho mama: sale punya pasal apa pun sanggup diharungi! Hehehe

Real Woman said...

mommyct: tu la b4 this kan ada free seats sale, bila this time dia kata 'better' than free seats sale tu yg buat i teruja sgt nk tahu tu!

Real Woman said...

jellyna: i pun hari2 biasa pukul 1030pm mmg confrm dah wadoosh tapi semalam di luar tabii sikit... Semua sale punya pasal!

Real Woman said...

jane: harus rajin. Semangat nk dpt tiket murah! Hehe

RENDA said...

I beli online utk g Jakarta last January tau,,
booking utk g this Disember(nak sale punya pasal)

now semangat mcm luntur ja nk pegy sana coz tunggu lama sgt..grrrr

Real Woman said...

renda: eh i pun sama grab yg free seats few mths bck utk pegi next mac!! Tahun depan tu, tension nk tunggu. Tapi byr just rm140 tax for 2 person... Tunggu pun tunggu lah! Hehehe

Nurhayati said...

tak larat nak tunggu jua.. tapi tak de pun plan nak kemana hehe

Ayong said...

Hello Real Woman..kita pun berkobar2 jugak mlm tadi...masuk2 website Air Asia kul 12am sharp, error plak..boleh???..aduh!..but tu la, only local destinations je...thought nk book gi London ke..hehehe..hampeh je..last2 book gi KK je..plan to go to Karambunai.;)..tak pelah, janji i gi bercuti..drpd kene gi keje, baik gi bercuti ye tak?...hehe!

DaliaLiyana said...

salam...
wah rajin ek?

:: vErde+hAzizi :: said...

rajin adik ku sorang ni...
carik melbourne yg murah2 k

Shopaholic Mama said...

wah best nya!

I must really keep a lookout for it when Air Asia advertises here!

What could be better than "Sale better then Free Seats?" I wonder!!

Real Woman said...

yati : takpe..i pun takde plan ke mana tapi saja gatal naktgk! hehehe

Real Woman said...

ayong: pergi karambunai yek!! best tu!! i loike! ok kan harga sehala rm49 all in!

Real Woman said...

dalia: sale punya pasal kena rajin wooo!!

Real Woman said...

verde: rajin tangga kejayaan!! hehehe international sale starts 12ogos midnite! akan dicari melbourne tikets!

Real Woman said...

shoppa mama: it's tax free!!

Blog Widget by LinkWithin