Wednesday, August 5, 2009

The Best Lip Balm!


Tried and tested. To me this is by far the best lip balm your lips could ever have. And it's called Lip Glow- Color Reviver Balm from Dior.

First of all, ianya tak melekit-lekit kat bibir bila pakai. (Memang pantang pakai lip balm yang sticky micky ni!)

Secondly, it reacts with the color of your own lips so it gives a very nice natural pinkishy reddish color. Somehow, the color seems to stay on your lips forever!

Thirdly, it really moisturizes your lips (plus the shine to keep your lips look healthy)!

Lastly, it doesn't cost a bomb...only RM88. So kalau lip balm you all dah nak habis tu, why not give it a try. You might like it as well!


Till then, Adios...

8 comments:

jane_doe3328 said...

Good info. Bleh try next time. Selama nie me pakai Lip Ice Sheer Colour ajer :)

Real Woman said...

jane : i pun pernah try lip ice dan macam2 jenis lip balm lagi but so far ni yg the best..eheheh

jane_doe3328 said...

Dah survey kat ebay UK, wah if order dari sana lagi mahal. kensel kensel. better beli kat sini lah :)

Real Woman said...

jane: mak aii jauhnya nak order. beli je kat sini. harus bantu sokong perkembangan ekonomi negara. eheheh:)

Cath J said...

Knockk...knock... haloooo.... RM88 tu kira bomm lerrr tuuu..kekekkekek... tapi nak jugak nerai.... ^_^

Real Woman said...

cath j: hahaha oh ya ke? actually ye la kan..RM88 for a lip balm. oppss...kena betulkan statement la. hehehehe

:: || Mrs. Izwan || :: said...

wahhh another mush-haf thingy. mati la semua benda nampak nak beli.. heheh

Real Woman said...

mrs izwan: takpe..kalau lipbalm dah habis, baru beli..kalau ada lagi yg lama..jgn membazir! EHEHEH..

Blog Widget by LinkWithin