Saturday, August 29, 2009

APA MASALAH YOU NIII???


Just a short entry sekadar nak melepas geram.

Nak kata dia ni penting dalam hidup I, *pfftthhh*memang tak ada kepentingan langsunggg. Tapi rasanya Mat Flinstone (ni gelaran orang bagi ye, bukan I yang panggil :p) ni yang ada masalah kot.

Tapi pelik la sebab selalu perempuan yang akan ada masalah dengan perempuan. Susah nak dengar lelaki tak bertegur dengan perempuan secara tiba-tiba tanpa ada angin puting beliung. Lelaki ke... atas pagar?? Oppss...

Tak heran lah you nak jadi pet siapa pun. Buat kerja biar ikhlas. Ni lah susah orang melayu bab DENGKI MENDENGKI memang nombor satu! Yang maju dan berjaya bangsa lain. Soal rezeki bukan you yang tentukan. Heessshh.... benci 'politics' ni. Dah lah time i ada, dia ada.....time dia ada, i ada!! Pusing kiri, pusing kanan, atas, bawah,barat daya, timur laut..... muka diaaaa jeeee!!! Kalau hensem macam Christiano Ronaldo sejuklah jugak nak tengok! Nasib baik i tak tengah mengandung...kalau tak, mahu keluar anak muka dia!! Nauzubillah! SABAR...SABAR.....

26 comments:

Lady of Leisure said...

sabar.. sabar...
u marah kat siapa ni...
heheheh...

pinkcouture said...

gd morning,

what happened?pagi2 dah lepas geram?lelaki kalau sifat dalamannye terlebih ke arah pompuan mmg camtu.kalau dia rasa nak naik angin or x bertegur sapa dgn kita mmg ikut suka hati dia jer.so my advise you just tekan keyboard button I (ignore).jgn layan.nanti2 dia eloklah tu

MommyCT said...

ish..sabor sabor...sure ke tak ngandung ni? ekekeke...T___T

Mrs LVoe said...

sabar sparuh dr iman ;-)

Mimy Hamid said...

ni laki ke RW?? ada ek laki gini..apapun sabarrr..

:: || Mrs. Izwan || :: said...

RW, u marah sangat cute hokeh. :D anyway, u should call him Dr. (PHD) Flinstone instead. PHD = perasaan hasad dengki. Tak kose kan politic2 ni. I pun penah alami cam ni, tp ngan pempuan. Bosannnnn!!!! Anyway, chill babe. Buat dek jek.

Real Woman said...

lol: biarlah mereka dan keluarga mereka sj yg tahu! Huhuhu

Real Woman said...

pink: mmg 'pompuan' agaknya dia ni! Yea i mmg ignore dia selama ni cuma nk buat just ths one entry so that takde lg terbuku di hati.

Real Woman said...

mommyct: confrm tak! Hehehe

Real Woman said...

mrs lvoe: thanks. Mmg tgh bersabar ni.

Real Woman said...

mimy: jantan! Tu la selama ni tak pernah jumpa species jantan mcm ni!

Real Woman said...

mrs izwan: thanks beb. Mmg i buat tak tahu je. Tu la selalu pompuan yg mcm ni, ni tidak! Pelik bin ajaib bin hairan!

echah_syed said...

uishhh dah jadi hijau ni..takut ! :p

BelalangDewa said...

marah kat sapa ni RealWoman.... bukan kat mama atiq kan...?

Real Woman said...

echah: hahahahah takpe dah coklat balik dah!

Real Woman said...

echah: hahahahah takpe dah coklat balik dah!

Real Woman said...

bd: mana ada rupa mama atiq mcm flinstone..rupa bd pun mana ada mcm tu!

ryann said...

apa kes ni noq?? hehehe jadi hulk ker

hashi said...

eh, bahaya tau tgh mengandung benci org...my mom dulu benci betul ngan satu budak lelaki gagap kat opis dia...alih2 adik bongsu i pun gagap mcam orang tuh...nasib baik dah besar2 ni gagap dia ilang...

Real Woman said...

ryann: hampir jadi hulk...

Real Woman said...

hashi: org tua2 dulu selalu kata time mengandung tak boleh benci seseorang sgt. i tak ngandung tapi mmg tak elok lah nak dendam2 dgn org ni kan. hmmm...sabar sabar

MiszMama@Haslinda said...

biasalah tu..org yg kite tak suke tulah yg kite tak leh nak escape..ade je kat mane2. Yang menyampah nak tengok tulah yang asyik dok ulang tayang muke die..

Shopaholic Mama said...

like you said, kalau muka mcm Christiano Ronaldo, takpe gak eh!

Real Woman said...

miszmama: issshh betul la apa u ckp!!

Real Woman said...

shoppa mama: eheheh kalau muka mcm ronaldo, nak marah pun terus tak jadi!! ;p

[purple_clouds] said...

lawak jugak nickname dia tu kan... tapi menyakitkan hati u pulak eh.
Tulah, sabar... ada hikmahnya nanti. at least, I hope ada la terlepas skit geram you sekarang! "D

hope itll be over soon!

Blog Widget by LinkWithin