Friday, August 21, 2009

Fasha Sandha & Qabil Ambak pulak....


Ada source yang memberitahu saya, dia terdengar ulasan keratan akhbar sebuah private TV station 2 hari lepas pasal Fasha Sandha akan menamatkan zaman bujangnya Januari depan dengan Ekuin Negara, Qabil Ambak. Bila I tanya balik paper apa yang keluar, dia kata lupa.....but either Metro or Kosmo.

So, terus go online cari details but takde pun. Ada sesiapa yang boleh meng'confirm'kan berita ni? Sorry la kalau you all tak minat nak ambik tahu pasal minah ni. I pun bukan lah kategori fanatik Fasha....cuma saja suka-suka buang masa ambik tahu sekaligus menambah ilmu pengetahuan tentang perkembangan artis-artis tanahair! :p

Pictured above : Qabil and sister Quzandria Ambak.

Jadi kalau betul mereka akan berkahwin, baguslah. Maka dengan itu juga, akan tertutuplah cerita perihal Fasha dan Rizal Ashram (ex-hubby Nora Danish) telah berkahwin secara senyap-senyap.

Oh ya.... Qabil ni comes from a very very wealthy family....rumah dia sangatlah BESAR dan lawanya! 'Pandai' sungguh minah sorang ni kan...asyik dapat JERUNG je! Eheheh...dah rejeki, nak buat macamana.


Till then, Adios...

22 comments:

Jane_doe3328 said...

rasanya b4 nie mmg penah dengar yang qabil ambak nie kene gosip ngan fasha about 2,3 tahun lepas lagi. and yup, asik dapat yang kaya raya jek. rezki dier :)

Real Woman said...

really? wow i tot last few years dia dgn that rizal ashram. and i heard dgn datuk k pun pernah jugak.. eeee tak baik tak baik.

Nurhayati said...

fasha2.. macam2 kontroversi dia ni.. ;)

Real Woman said...

yati: kontroversilah yg menaik dan menurunkan dia!

calla_lily said...

I got an email saying about this too.. Wonder if its true. This lady seems to have quite a reputation when it comes to men..

Cath J said...

Confuse lah.. setahu I, Fasha ni berkawan ngan seorg Dato' (Businessman) My hubby fren.... Tapi I tak pernah nak ambik tahu... hubby I je yg me-report2 kat I... ;-p

Tapi artis kan...mana lah kita tahuuuuuu.... apa2 pun, semoga bahagiaaaa lah c Fasha tu...I pun tak minat tapi dah artis tanahair..kena lah tahu menahu jugak.. ;-p

:: || Mrs. Izwan || :: said...

maintenance tinggi maaaa.. kalau tak ngap yg jerung, abis la muka berkerutu.. errrkkk selamat berpuasa fasha, mintak mahap la kalau terkutuk ke apa ye :p

selamat berpuasa to u too RW!

echah_syed said...

mcmana ekuin ni bule terjebak dgn fasha ekk??

soklan kepochi nih ^_~

*dgr gak pagi tadi..kat hmetro beb.tp tadi on9 tak jupe pun.

Real Woman said...

calla lily: yup she's the queen when it comes to men! I tak kisah kalau dia nak tackle seluruh lelaki bujang kat dunia ni tapi bila dah start nk porak perandakan rumahtangga org tu yg i pantang dgr tu!

Real Woman said...

cath: wah hubby u pun boleh tahan bergosip jugak ye! Eheheh. Dulu si fasha ni ada kena gosip dgn this dato S i tgk dlm Melodi sampai bercerai berai dato tu and his wife. In the end takde apa2 jugak and that dato S dah kawin org lain.

Real Woman said...

mrs izwan: selamat berpuasa to u too! And *peace* fasha ye! Eheheh. Itu belum masuk bab handbags, kereta, kondo bla bla bla kan? Kesian si jerung!

Real Woman said...

echah: tu lah mcmana si ekuin ni boleh terjebaks dgn minah ni. Love is definitely blind kan. Tapi i rasa reporters mmg boikot betul dia ni kan. Susah nak dpt news pasal dia skrg. Drama and films pun mcm dah takde je muka dia. Tu la nak berlagak diva sgt!

Mimy Hamid said...

tak sudah2 minah ni sorang...hmm tgk la siapa dia kawen ni

Real Woman said...

mimy: rasanya kali ni jadi kot! Eheheh

CuTeMiUt78 said...

eemmm ada gak terperasan kat metro pasal ni.. tapi minah ni melampau aarr gedik amat.. memang tak berapa minat ngan dia ni.. over gitu.. tgk kan je la ngan sapa dia kawin sok

Real Woman said...

cutemiut: yea..tunggu je lah tgk dia kawin dgn siapa.

Abrahyn said...

tak sudah2 pompuan nih...adoiiyyaaai!

Real Woman said...

abrahyn: tu lah..sabor je ler!

MiszMama@Haslinda said...

BTW, rasenye fasha ni glemer sebab filem die yang meletop mesti dengan saiful apek. Nampak sangat yg orang bukan nak tgk die tapi nak tgk apek..tu yang die tahap perasan lebih bile film2 die banyak yang meletop!

Real Woman said...

misz mama: betul..actually i tak tahan la dgr suara dia yg ala2 serak2 manja tu. sengal beb! mcm dibuat buat!

Mrs LVoe said...

hahahah sha tgelak bab suara yg serak2 manja tu

Eztismail said...

u boleh baca pasal yang fasha mengaku dalam cari.com.buka bhgn gosip artis tempatan...then ade la statement si fasha sendat ni yg peminat dia ambik dr myspace si fasha nih...

Blog Widget by LinkWithin