Thursday, July 2, 2009

IT'S SALE TIME..Again!!!!


Yea....Malaysian Mega Sale Carnival (4th July to 31st August 2009) menjelma lagi. Belum sempat reda SALE bulan lepas dan bulan-bulan sebelumnya, lagi satu SALE datang lagi. Tapi kali ni lebih besar sebab semua tempat participate. Tak kira lah kedai kecik ke, besar ke, semua akan meng'sale'kan barangan mereka. As a customer, takdelah nak komplen...tapi tiap-tiap hari SALE pun bagus bahaya jugak sebab takut nanti lari bajet...lebih-lebih lagi kalau keluar shopping ditemani kad kredit! Memang bahaya!


So kepada para ibu, esok Mothercare juga akan memulakan SALE mereka sehingga 26 Julai. Ada 3-days special from 3-5th July for VIP card members to enjoy additional 10% on total purchase. Isetan pun akan start SALE esok dan sama jugak ada 3-days special for members to get additional discounts. So apa lagi, marilah kita beramai-ramai membantu meningkatkan kadar pertumbuhan ekonomi negara dengan berbelanja sakan. Till then, Adios...

2 comments:

SOHO Mama said...

Dangerous on the pocket :)
I skrg memang jarang pegi mall, kalau ada yg betul2 perlu baru pegi. Or makan2 kat restoran..online shopping je :)

Real Woman said...

soho mama : betul tu! kalau pergi window shopping nak tak nak mesti ada je benda nak beli! ada je yang berkenan! bahaya betul. hehehe

Blog Widget by LinkWithin