Thursday, July 23, 2009

FENDI Spy & Bowling Bag


' Spy' is one of Fendi's classic. Harga kat Malaysia boleh tahan, around RM8k bergantung kepada design. Kalau limited edition lagi mahal walaupun design nya kadang-kadang al-mengaruts sikit! But now The Outnet is having the one above for 40% off!! With this sweet color harus segera mendapatkannya kepada sesiapa yang dah lama mengidam Spy coz takut Sold Out.


And lagi satu, going for 40% off is this Fendi Bowling Bag in white patent leather. Memang dari awal tahun lepas rasanya dah mengushar beg ni thru Net-A-Porter, tapi lama-lama macam tak lawa lah pulak. Tapi 'buckle' dia macam memanggil-manggil je. Eheheheh. The size is quite big...sesuai as a weekender. And for white in patent leather, sure will last for a long time! So, Verde apa lagi...Spy baby Spy...



P/S : Baru lepas check...The Spy dah Sold Out on The Outnet!

6 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

haah yo ooo...kang bilo kono sedas "haishhhh tak cukup ke handbag2 yg ade tue...bukan nye pakai skali 5 bag bile nk kuar" kang camno?!!?! real woman tolong jawap kan yooooo :D muahahhahaha

Real Woman said...

verde : tu la otai dah kata sudah sudah lah dgn handbag..cakap org tua taknak dgr..tgk..kan dah SOLD OUT! eheheheh

Lovely Mommy... said...

mmg besar hajat nak beg fendi nih tapi mak ai mahalnyer...

Real Woman said...

lovely mommy : tu lah especially the Spy kan. too good to be true when it's 40% off tapi sold out la pulak.

FAPORT International said...

Nice!!

Real Woman said...

faport : nice indeed!

Blog Widget by LinkWithin