Tuesday, June 23, 2009

Where's K.J.??



Lama tak dengar kisah dan baca cerita pasal Khairy Jamaluddin aka K.J. Semenjak menang kerusi Ketua Pemuda UMNO tetapi tak tersenarai dalam barisan kabinet baru Datuk Seri Najib.... K.J. seolah-olah hilang ditiup sang bayu (chewah bermadah la pulak). Mana dia pergi ah? 'Rindu' la pulak bila lama tak menatap wajah dia di media. :) Ke media tak nak tulis berita pasal dia? Siapa boleh jawab?? I think the last time i read about him pun, was from 'mymalaysia.wordpress' titled The Truth About Khairy Jamaluddin. Ada Part 1 sampai Part 25 tak silap. Memang 3 hari tak habis baca lah.... punya panjang (macam-macam ada)!


Both pix above from Yahoo.com


Tapi mungkinkah KJ lebih memilih untuk bersikap low profile sekarang? Adakah dia sedang sibuk memperkuat dan merapatkan kembali barisan pemuda UMNO yang khabarnya telah berpecah belah selepas pemilihan tempohari? Or adakah dia sibuk memberi tumpuan kepada keluarganya? Apapun kita sama-samalah tunggu perkembangan terbaru KJ ni k. Till then, Adios...

9 comments:

Lovely Mommy... said...

ahahaha... ya ya hes been very quiet lately.. very very quiet..

Real Woman said...

exactly...nampak sgt perubahannya after pak lah has left! :)

SOHO Mama said...

Wah must checkout that blog lah..!
But yes, he does seem to lay low especially after Pak Lah stepped down...I've seen him in person only once, about 4 years ago during an event. Physically, he's tall and charming and all..luaran lahhhh :P

Abang Putra said...

Huh, RealWoman ni sesekali tulis bab politik boleh tahan juga ya. Kalau selalu diasah ni, Belalang Dewa pun tak boleh cari makan nanti. Hehehe.

Real Woman said...

Abg Putra : Saya ni ibarat buah cempedak di luar pagar..mana boleh lawan BD dan AP yang dah pangkat OTAI!

Real Woman said...

SOHO MAMA : I've met him twice kot and yes...luarannya he's quite good looking! He's quite a good speaker too...the only thing is, i think he climbs too fast!

BelalangDewa said...

Woow... Peminat KJ rupenye dia ni...

BelalangDewa said...

untuk abang putra:
belalang dewa sukar digoncang dengan angin kencang sekalipun, apalagi tsunami....hihiiii

Real Woman said...

BDewa : It's the 'dark side' of Real Woman! Hehehehehehehe

AbgPutra : Cuma Kanser Burung je kot mampu menggoncang BDewa! :)

Blog Widget by LinkWithin