Thursday, June 25, 2009

NECTAR Cellphone Handbag! What??!!!!




Untuk meredakan keresahan tentang wabak-wabak yang sedang melanda negara, kita rehat sekejap dengan merenung akan keunikan Cellphone Bag ni. I thought at first it was a joke, but when i checked out this website at http://www.nectaraccessories.com/ , it wasn't! The bags are actually there and it's going for USD250 for the tote and USD100 for the clutch!

Well these bags have a clear touch pad friendly plastic window so that you can see messages and perform simple functions (the bag comes in Zebra pattern too!!). The only plus point is that you don't have to start digging into your bag to find your ringing phone! Still, to me it looks ugly. Plus bukan ke ianya mengundang maling-maling untuk lebih mudah mencopet beg anda bila sah-sah terpampang Blackberry or I-Phone yang harga ribu-ribu tu? Hmm.....

5 comments:

Lovely Mommy... said...

eh handbag tu comes with da HP ker or just ader special compartment tuk HP tu? ahahahh, funny tho to have ur HP viewed by others kat luar tu.

Real Woman said...

Lovely Mommy : hahaha the bag comes without the HP! Kalau tak i la org pertama yg beli beg tu..not for the bag, but for the blackberry! hehehe... but mmg so funny la. I wonder ada ke org beli beg ni?

SOHO Mama said...

Tak lawa lah kan...and yes, ada lak pencopet dok follow mollow nanti..

Real Woman said...

Soho Mama : Mmg tak lawa. Sapa la yg kreatif sgt design such a bag!! hehehe

Shopaholic Mama said...

errr, I dont think I wanna carry the bag! tak berkenan sgt!

Blog Widget by LinkWithin