Wednesday, June 10, 2009

GUCCI SALE!


Hi people. Gucci SALE is back! Starting from the 3rd of June till end of this month if i'm not mistaken. Anyway, tak berkesempatan nak menjenguk lagi but surely hot bags will fly fast with 30% discount or more. So since tak sempat pergi tengok SALE in KL, elok jugalah cuci mata the cyber way aka tengok internet je lah.


Kat website GUCCI US, the SALE is also on. Beg D Gold Medium kat atas tu cuma USD459 from USD655. Kalau convert to RM tak sampai RM1,600.


Babouska Medium tote kat atas ni pulak from USD 940 to USD559. For an all leather bag, i think it's worth it.



And my dream Hysteria Clutch ni pun on sale jugak. Cuma i tak berapa berkenan the print. Kalau in Guccisima leather or Gucci canvas or the black patent canvas ok la jugak. But namapun Sale, mestilah yang saki baki orang taknak beli diorang jual murah. Well anyway the clutch goes for USD749 from USD1250.



And last but not least the bag above! Pun on sale jugak! Bestnya!!! Kat KL ada tak on sale?? In US it goes for USD1609 from USD2690! EEE geramnya! Apapun kalau anda ada member or saudara kat US bolehlah suruh diorang orderkan. Kalau tak..setakat tengok je lah ye! Till then, Adios..

3 comments:

Cath J said...

wuhuu... you cerita mcm talk about beli gula2 je my fren...harga dia bukan lah main meletup...hihihiihhi..Tapi kalau mampu...apa salah nya yerrr... ^_^

Anonymous said...

eh takde lah macam beli gula-gula. sebab tu kena tunggu SALE time. hehehe.

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny

Blog Widget by LinkWithin