Tuesday, June 16, 2009

TERIMA KASIH Daun Keladi!!



Memang pemalas masuk dapur sebenarnya..tapi dek kerana demam CupCake melanda merata tempat, dengan tak semena-mena minat pulak masuk dapur! Dalam banyak-banyak resepi yang dicuba, rasanya tak boleh nak lawan resepi Kak Tim @ Mama Atiq! Memang marvellous cupcake dia dan tak sangka dalam sibuk buat bisnes, Mama Atiq tak kedekut menurunkan resepinya. Murahlah rezeki Mama ye!!

So, ok tak percubaan pertama kat atas?? Mana boleh lawan Mama Atiq punya! Hehehe. Anyway kepada anda semua yang berminat dengan resepi-resepi (western ke local ke), bolehlah melawat blog Mama Atiq yang sarat dengan resepi-resepi yang best-best. Go to http://fatiniahmad.blogspot.com/

Till then, Adios...

4 comments:

Lovely Mommy... said...

OMG, they r so adorable!!! i loike da colours.. u know wat my 1st im pression on ur blog was wow! she knows fashion! i always wanted to be da hot mom type like i always see when i go out at shopping malls... can i ever become one?

SOHO Mama said...

At least u pandai jugak baking2 ni. Me? Nope..!

*tumpang komen*
Lovely Mommy, i've dropped by your blog and of course you can be a hot, happening mommy :)
Your cupcakes are pretty too. I'll link you to my blog later k? And I'll check out your FB group too. Nanti u boleh jugak join FB group I :)

Real Woman said...

lovely mommy : definitely can't beat your cuppies! YOu're one hot mom u know! everyone of us women has this thing about fashion cuma kadang2 kita tak sedar je. :)

Soho mama ; u should give baking a try. Mana tahu ada bakat terpendam!

Lovely Mommy... said...

hello moms! im so happy to meet u all here.. cool moms u all are. me not so hot lagi la now 'bungkus' already and thinking wats da rite fashion for me...

SOHO Mom: geeez thanx for all da pujian2 eheheh.. thanx for joining me on FB also.. im like so want to meet new frens especially cool ones..

real woman: eh, i wonder how u get all these ideas to write. my new hobby thingy now is writing la, so im learning to write, ur blog interests me ; short but informative stories... i must write like u! eheheh

Blog Widget by LinkWithin