Wednesday, September 9, 2009

Victoria Beckham and her Clutches!

Suka sangat tengok Victoria Beckham ni kepit clutch! So very the Stylo-mylo! Jalan dengan anak-anak pun still boleh kepit-kepit clutch.....


Macam kalau kat dalam siri Desperate Housewives tu, Eva Longoria tak lekang dengan clutch dia! I like. Tapi sesuai ke nak kepit clutch kat sini time outing? Tak over ke? I cuba jugak tengok-tengok sekeliling bila pergi jalan-jalan, tapi macam takde je yang mengepit-ngepit clutch ni. Senang jadi mangsa ragut kot kalau kepit clutch kat Malaysia ni! ;p


Apapun, Jimmy Choo Rio Clutch seperti yang dikepit Posh kat dalam gambar di bawah ni, memang telah berkurun lamanya melentokkan I......dan I masih lagi terlentok bila melihatnya sekarang! Eheheh...


Lastly, kalau you all tengok kat bawah ni, trend jaket yang Posh pakai ni kononnya akan menjadi 'hit' nanti. It's a leather jacket by Balmain. Tapi kelakar pun ada jugak. But she's been wearing it to almost everywhere.


....tapi yang pasti, Hermes Kelly Travel 55cm yang warna putih tu yang outstanding sekali kan! Eheheh.

Till then, Adios....

24 comments:

jane_doe3328 said...

wah, saya pon sedang mencarik clutch, oversize cluth to be exact :)

chi chiong kai said...

malaysian carry wrislet je kot especially coach . hahaha.

kalau ada driver n bodyguards mmg syok la carry clutch kan?

jellyna said...

huhu, i also love clutches~

Lady of Leisure said...

suka clutch.. tapi kalau jalan ngan husband baru rasa selamat.. kalau sensorang i mcm tak berani..
sensorang i pakai slind bag.. hihi.. kene jadik sporty skit..

honeylanz said...

setuju dgn chi chiong kai, bwk wrislet coach aja ;)
tp mmg suka tgk eva dlm desprate hsewife tu. cun je dia

Niza @ Anis said...

alaaaa.i totally cannot goes well with clutch.be it oversized or normal size clutch.nmpk cm kelam kabut!dahla i nih,glabah2 sket.ahahahaha =D

if g wedding dinner or anything,bru bwk.tp tepaksaaaaa =p

Real Woman said...

jane: i pun suka yg oversize clutch! tapi i pernah tgk yg fendi jumbo baguette tu...it's like tooo huge la pulak. macam peluk bantal! Gucci punya cantik.

Real Woman said...

chi: yeah..wristlet is much safer than clutch la. rasanya kalau clutch ni mcm senang je kena sambar!

Real Woman said...

jellyna: me tooo!!!

Real Woman said...

lo: i pun suka sling bag jugak..tapi hari tu dlm tv kata actually sling bag ni lagi senang jadi mangsa ragut sebab tali panjang senang ditarik and definitely kita akan rebah! huhuhu

Real Woman said...

honeylanz: yea..cun kan dia dlm des hsewives tu!

Real Woman said...

niza: apa kena mengena gelabah dgn clutch ni?? eheheh..ok apa. eva longoria tu mcm gelabah2 jugak tapi maintain je kepit clutch! eheheh

Lady of Leisure said...

hehe.. kalau pakai pouch kat pinggang tu ok tak?

Mimy Hamid said...

smart giler clutch dia..ah tak kira la sesuai ke tak..yang pasti look nice la..i klau yang gedabak suka gilerr

pinkcouture said...

i pun suka clutch.tp x pernah cuba oversize clutch.cuba u tgk pic victoria yg last sekali bawak beg hitam tu is one of the desingner bag jugak tau.tp i x ingatlah apa nama dia.not so familiarlah.yg buat i recognize sbb i tgk fashion fanatic kat channel travel & living.designer ni cakap ada 1 celebrity yg ada semua colour of this handbag.maybe vistoria kot!!!

Real Woman said...

lol: haa yg tu plg selamat. Tapi utk yg takde pinggang nk lilit camno? Harus tak sesuai! Huhuhuhuhu

Real Woman said...

mimy: i pon suke yg gedabaks!!! Eheheh

Real Woman said...

pink: ye la i pun cuba jugak cr info pasal beg hitam dia tu tp tak jumpa. Hmm kalau berkaler kaler tu mmg sah dia la tu!

zailamohamad said...

i love Posh!!! tak kisahlah kalau dia bawak ranting kayu sebagai handbag pon, mesti nampak vedevassss jugak kan?? hihihihi

Real Woman said...

zaila: sangat betul!! Dia bwk dan pakai apa pun nampak stylo! Just like kate moss! Rambut serabai baru bgn tido pun orang kata effortless style!

iEfa said...

haah wat kene ragut jek kt mesia pakai gini ..huhuhhuhhu

victoria mmg vas da gas...muax

Real Woman said...

iefa: setuju..dia mmg diva vassss!

Cath J said...

Tak mau lah pakai jaket tu... wakakakak... tapi memang handbag putih tu best!

Real Woman said...

cat: very devasss the white bag!!

Blog Widget by LinkWithin