Tuesday, September 15, 2009

Megan Fox sebenarnya seorang LELAKI!!

First of all, mesti majoriti tahu siapa Megan Fox kan?? Alah..... heroin filem Transformers yang seksi meksi, yang buat hubby kita tak berkelip mata bila tengok tu lah! Nak tengok Optimus Prime dan Bumble Bee kononnnnn...PADAHAL....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



.....ini yang nak ditengoknya!! Haa..... takpe tengok lah dulu, refresh balik minda dengan gambar-gambar Si Megan dari filem Transformers ni.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



Dah puas tengok dah? OK......menurut Weekly World News, Megan Fox sebenarnya dilahirkan dengan nama Mitchell Reed Fox di Rockwood, Tennessee sebagai seorang LELAKI!! Tak percaya ah?? I pun tak percaya jugak mula-mula!

Tapi sejak kecil, Mitchell memang minat 'dressing up' dengan pakaian-pakaian wanita. Puas jugaklah mak bapak dia bawak pergi jumpa paderi nak 'cure' Si Mitchell ni dari interest dia yang tidak ke arah kelelakian tu.



So by the time umur dia cecah 13 tahun, dia dah start career dia as 'female child performer'. Dan bila umur dia cecah sweet 16, mak bapak dia offer nak buat 'sexual reassignment surgery' since diorang dah nampak potensi anak diorang dalam showbiz ni....tapi tak boleh la pulak nak buat sebab dia di-bawah umur time tu.

Since then, Mitchell/Megan has been working non stop dan dah banyak kali dia ni tersenarai dalam Hottest Women's List around the world!

Bila I bagitau Mr Nik cerita ni...dia GELAK BESAR!! I pun gelak lagilah besar!! Hahahaha... bukan dia je yang tak boleh terima hakikat, ramai lagi lelaki kat luar sana yang mesti frust tonggang terbalik bila tahu hal sebenar ni! Kepada lelaki-lelaki yang siap tampal poster Megan kat bilik tidur tu, ada kalendar Megan kat meja opis tu, yang wallpaper Computer gambar Megan.....eeee....ropanya selama ni korang dok admire@angau kat lelaki la ye! Eheheheheheeh..... Adios!!



37 comments:

Mimy Hamid said...

memang dah dengar desas desus dia mmg laki..pada abang2 yg angau ngan megan fox..anda telah bermimpi di siang hari lol..eheeh

Nurhayati said...

la ye ke..hihihi
sian pada lelaki2 yg minat megan ni ;)

Real Woman said...

mimy: hahaha tu la sodih den dongar!

Real Woman said...

yati: memang kesian sungguh! Hehehe

Lady of Leisure said...

lelaki yang cantik..
:D

eynda said...

Diaorg ni kalau dah jadi perempuan memang boleh lagi lawa dari original punya perempuan kan...apa-apa pun kalau betul khabar angin ni...eynda simpati dgn lelaki2 di luar sana yg angau kat megan ni haha....

zailamohamad said...

warghkahkahkah..serious she errr he is pritty & pity on her err his fans out there;p

honeylanz said...

iye..memula dpt tau.. mmg mcm x caya.. sbb dia perfect mcm ppuan!

Abang Putra said...

Hehehe, kurang pahala puasa aku hari ni. Lelaki ke tu. Waduh, seksi bangat dong!

Real Woman said...

lol: sangat cantik! :p

Real Woman said...

eynda: mmg lagi lawa..kadang bila tgk Ratu Pondan Thailand tu kan...isshh...mmg kalah perempuan kan!!

Real Woman said...

zaila: hahahah kelakar la komen u ni!!

Real Woman said...

honeylanz: yea..mmg tak caya jugak. i pun mmg tak syak apa2 bila tgk transformers dulu..kira almost perfect la dia ni kan! sekali tgk...haaa ambik..well..nobody's perfect after all!

Real Woman said...

Abg Putra: tak pe AP..lelaki tgk lelaki tak kurang pahala posa! ahakss!

CuTeMiUt78 said...

ooppss.. ya ke.. alkisah nya.. baru tau ni

iEfa said...

ohoooo seriessssss sgt cun n seksiiiiiiii body matap...grrrrrr laki ker...kehkehkeh padan muke korang :P

Shopaholic Mama said...

seriously??? hahaha, then I pity the guys who drool over he-he! Thou I think he sure turn out GREAT & FOXY as a woman!

Abrahyn said...

hahahahah..padan muka lelaki2 kat luar tuh..eeee...mak tak selera nyah! :p

pinkcouture said...

i dah terbaca hari pasal si megan ni.tp i though gosip jer.baca pun sepintas lalu.so kiranya dia ni boleh di kategorikan sebagai kh*unsa ke???errghh!!!

ryann said...

kenapa mak bapak dia tak jadikan dia sprinter. mesti pecah rekod punya kalau kategori pompuan

Real Woman said...

cutemiut: i pun br tau gak!

Real Woman said...

iefa: mmg lawa la kan dia ni...tapi bila tahu dia lelaki..sodih den! tipu terteipah ropanya selama ni!

Real Woman said...

shoppa mama: hahaha memang pity them!!

Real Woman said...

abrahyn: hahahah mak pun tak salero nyah!!

Real Woman said...

pink: ye lah kot...boleh masuk kategori tu...eh but khunsa kan those yang dilahirkan dgn 2 alat kelamin?? i'm not so sure...but in her/his case...he chose to be a woman padahal he was born a man!

Real Woman said...

ryann: heheheh terlampau cun pulok la nak dijadikan sprinter! rugi beb...jadi artis boleh gak buat lelaki tertipah tertipu! ngeh ngeh ngeh

wan said...

OMG, seriously???? first time dengar nih!!!! kalau betulla dia tuh lelaki, memang plastic surgeon yg buatkan tuh power giloss ler! cantik tu... hehehe

damiqula said...

tapi kan,minah/mamat ni harap muke je cun seksi bagai.berlakon ampeh!

snowiffy said...

a'ahh..tengok tangan n jari jemari dia tu sungguh kasar!!!! patutla dia ckp filem transformers tu x adventure langsung...hahaha

Cath J said...

Aduh... ambik masa ni nak terima hakikat (Biar pun aku tak lah minat kat pompuan opsss.... 'lelaki(???)' ni...

lawa gilos noo....

nabora said...

Hi.. :)

You don't have to believe everything you read, especially dekat Internet..

First of all, Weekly World News tu website tabloid yang supply news more to sarcasm.. macam cerita alien, paranormal.. basically cerita satirical, cynical..

Once, dalam WWN ni, dia pernah report yang Michael Jackson pernah kawen dgn alien, Dick Cheney may be a robot, Hillary Clinton ada affair dgn alien, dalam US senate ada 12 wakil space alien, report tentang diorg jumpa kucing siam dekat planet mars.. banyak lagi lah..

Go ahead and read their archives..

After all, would you believe a website yang letak ni as their disclaimer:

"Since 1979, we have protected civilians from Alien slime. If you care about the future of our world, this is the only place on earth you can learn about:
• UFO activity
• classified government cover-ups
• Bigfoot movements
• Secret science experiments paid for by pharmaceutical companies
• Cryptic findings Register online to be part of our world!"

Go figure...

Kesian Megan Fox.. hehehe

SOHO Mama said...

Uihhhh betul ke ni? Sorry I nak selalu tak sempat baca hal2 ni so ketinggalan keretapi sikit :P
I'm going to tell hubby tonight. One of his cousins who really dont understand why some ladies like Edward Cullen / Robert Pattinson (personally, I like the movie character better than the real life actor hee hee) dok kata highlight cerita Transformers ialah Megan Fox. Kiranya nasib baik la Megan Fox tu ada..haaaa THIS will be news to him hee hee..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

she is real hot.if dia jadi lelaki,HE is real hot!!hehehe.no matter wht 'she' is,dia dah berjaya dlm dunia.gud!

hassam said...

so very nice ....www.hangsangaccessories.com

Anonymous said...

[p]Musicians, especially rap stars, took their [url=http://www.genuineuggaustraliasale.co.uk]ugg australia sale[/url] turn in promoting the shoe, and it eventually became a cultural phenomenon . His conviction, passion, and gushing from the heart that adhere to determine his long road of life . So how [url=http://www.uggbootsforsaleonline.co.uk]cheap ugg boots sale uk
[/url] do you get the appropriate size? Well you may possibly want to try them on at the store, or if buying on-line, just remember to order down an in the event you wear a half size . A [url=http://www.genuineuggbootsonlinesale.co.uk]ugg boots online[/url] little different from Bailey Button, it is also calf-high but with sheen in a natural brown shade . Together with the many leather iPhone 4g cases on the market, everyone with the most conservative [url=http://www.genuineuggaustraliasale.co.uk]ugg sale[/url] businessman on Wall Street towards the trendiest high school graduation student for the beach can discover the leather case that expresses who they are . These boots had been initially worn by the sheepherders in Australia for keeping their ft warm but now they are rather preferred [url=http://www.kidsuggbootsinuk.co.uk]genuine ugg boots uk[/url] in the US . They used the exceptional quality of their sheepskin [url=http://www.uggbootsoutletclearance.co.uk]ugg boots outlet uk[/url] and wool to create functional comfort footwear in that once considered ugly boot style . At that time, Givenchy has now become a acclaimed artist of French Cheap Ugg Boots Online top fashion, and al of a sudden in the flat accustomed a buzz call, the administrator said to him, Miss Hepburn in Paris, would like to accommodated with him, allocution about the adeptness to arise in the next cine cooperation . Es Zustzliche Informationen ber Kanada online kanadischen Online Ugg Boots introduced.[/p]

Anonymous said...

[p]That designerclothesonline includes a different somewhat stylish designs such as Armani Market, Ron Lauren, Estimate and many [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]cheap ralph lauren polo shirts
[/url] more, you are able to pick the best clothes and brands here . Shop [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]ralph lauren outlet online[/url] online stores that do not have a bodily spot in your state conserve on the revenue tax . You can find a large selection of personalized bath robe, monogram bath robe and spa wraps by visiting Me, Myself & I [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]cheap ralph lauren polo[/url] Gifts . 猫聛陆 Initial, they like being kept dry up which enables it to 't be enjoyed underneath the big sun's rays, [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]ralph lauren outlet uk[/url] or possibly might die . Yves [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]polo ralph lauren uk[/url] St . You'll [url=http://www.ralphlaurenoutletonlinee.co.uk]ralph lauren outlet[/url] notice inside palms and even ancient flowers around the supermarket . It is not a location for cheap shopping and all all those looking for [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]ralph lauren polo shirts[/url] large discounts really should be conscious of the point . We shouldn't be going to the world stage most things [url=http://www.ppoloralphlauren.co.uk]polo ralph lauren outlet online
[/url] less . These four-legged supermodels - cows, goats, pigs, sheep, the particular occasional llama - are usually worked for along with clippers, blow-dryers, oils, pastes and also powders.[/p]

jcynthia eiiydya said...

but how megan get husband?😀

Blog Widget by LinkWithin